Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Palivec s feferonkami

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic a.s.
EAN: 8595236902140
Data ze dne: 30. 11. 2018



Popis

mléčný produkt

Složení

  • mléko obnovené odstředěné
  • máslo
  • sýry
  • feferonky
  • - feferonky - 3,5%
  • - pitná voda
  • - kvasný ocet
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • mléčné bílkoviny
  • mléko sušené odstředěné
  • modifikovaný kukuřičný škrob - stabilizátor

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 229 kcal 343 kcal 11 %
957 kJ 1435.5 kJ
Bílkoviny 11 g 16.5 g 17 %
Sacharidy 6.1 g 9.15 g 7 %
z toho cukry 4.7 g 7.05 g
Tuky 18 g 27 g 26 %
nasycené 12 g 18 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.75 g 2.625 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 322 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?