Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tvarůžek

10
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tavírna sýrů Salix s.r.o.
Dodavatel: A.W. spol. s r.o. Loštice
EAN: 8594019201548
Data ze dne: 19. 12. 2021



Popis

Tavený ochucený sýr. Obsah tuku 4,5%. Obsah sušiny 30%.

Složení

  • - dextróza
  • zelený pepř - max. 1%
  • tvaroh
  • sušená syrovátka
  • - extrakty koření
  • - vepřová bílkovina
  • olomoucké tvarůžky - 51%
  • - glukózový sirup
  • - jedlá sůl
  • - vepřová plec - 66%
  • uzené maso - 10%
  • voda
  • Gran Moravia - 4%
  • sýr Eidam - 25%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany v uzenině hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu není 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 137 kcal 172 kcal 7 %
575 kJ 718.75 kJ
Bílkoviny 15 g 18.75 g 23 %
Sacharidy 4 g 5 g 4 %
z toho cukry 4 g 5 g
Tuky 4.5 g 5.625 g 6 %
nasycené 2.88 g 3.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.2 g 4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?