Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Tvarohová tyčinka

-1
Země výroby: Litva
Země původu: neuvedeno
Výrobce: UAB Varenos pienelis
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20720261
Data ze dne: 14. 8. 2017



Popis

Tvarohová tyčinka v kakaové polevě s vanilkovou příchutí Pilos

Složení

  • tvaroh tučný - 55%
  • cukr
  • kakaová poleva - 15%
  • - cukr
  • - palmový tuk
  • - kakao se sníženým obsahem tuku - 10%
  • - vanilkové aroma
  • máslo
  • modifikovaný škrob
  • aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Litva 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
40 g
% DDD
Energie 384 kcal 154 kcal 18 %
1607 kJ 642.8 kJ
Bílkoviny 13.7 g 5.48 g 21 %
Sacharidy 28.6 g 11.44 g 32 %
z toho cukry 23.2 g 9.28 g
Tuky 23.8 g 9.52 g 34 %
nasycené 16.4 g 6.56 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.05 g 0.02 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?