Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Javořické párky premium

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594041519468
Data ze dne: 5. 12. 2019



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • vepřové maso - 80%
  • pitná voda
  • vepřové kůže
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl
  • extrakty koření
  • česnek
  • přírodní aroma
  • jedlé kolagenové střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany v uzenině hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 80% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
340 g
% DDD
Energie 253 kcal 861 kcal 12 %
1059 kJ 3600.6 kJ
Bílkoviny 14.4 g 48.96 g 22 %
Sacharidy 2.4 g 8.16 g 3 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 20.8 g 70.72 g 30 %
nasycené 8.3 g 28.22 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.6 g 8.84 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?