Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuřecí párky se sýrem

9
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594010693533
Data ze dne: 15. 4. 2020


bez lepku

Popis

Masný výrobek teplně opracovaný.

Složení

  • jedlá sůl
  • bramborová vláknina
  • extrakty koření
  • dextróza
  • škrob
  • kuřecí maso strojně oddělené - 67%
  • - syřidlo
  • - mlékárenské kultury
  • - jedlá sůl
  • - mléko
  • sýr - 7%
  • kuřecí kůže
  • pitná voda

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 74% msa a sýru(5) strojove oddělené maso (-2) 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 9

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 223 kcal 556 kcal 11 %
931 kJ 2327.5 kJ
Bílkoviny 11 g 27.5 g 17 %
Sacharidy 6.3 g 15.75 g 7 %
z toho cukry 0.5 g 1.25 g
Tuky 17 g 42.5 g 24 %
nasycené 5.8 g 14.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 4.5 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

ZERO WASTE dárky ze spíže

Stop zbytečnostem! Neplýtvejte a obdarujte své blízké dárkem s příběhem. Jedlé…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?