Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Sekaná

-2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Háša s.r.o.
EAN: 5156560010005
Data ze dne: 6. 2. 2018



Popis

Masný výrobek

Složení

  • kuřecí maso - 30%
  • vepřové sádlo - 16%
  • vepřové maso - 10%
  • drůběží maso strojně oddělené - 10%
  • vepřové kůže - 5%
  • pitná voda
  • žemle - 10%
  • jedlá sůl
  • bramborový škrob
  • směs koření
  • extrakty koření
  • dextróza
  • rýžová vláknina

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1000 g
% DDD
Energie 291 kcal 2 913 kcal 14 %
1219 kJ 12190 kJ
Bílkoviny 15.8 g 158 g 24 %
Sacharidy 3.8 g 38 g 4 %
z toho cukry 0.8 g 8 g
Tuky 23.8 g 238 g 34 %
nasycené 9.8 g 98 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 21 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?