Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Instantní rýžová polévka

-5
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Vietnam
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8934561250043
Data ze dne: 13. 11. 2019



Popis

S kuřecí příchutí

Složení

  • sušená zelenina
  • umělá kuřecí příchuť
  • pepř
  • rajče
  • česnek
  • šalotka
  • zázvor
  • kardamon
  • - chilli
  • - zelená cibule
  • nudle - 43%
  • - cukr
  • - sůl
  • - palmový olej
  • - kuře - 18%
  • ochucující složka - 57%
  • - sůl
  • - cukr
  • - rýže

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Vietnam 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 194 kcal 233 kcal 2 %
812 kJ 974 kJ
Bílkoviny 6.2 g 7.44 g 10 %
Sacharidy 36.4 g 43.68 g 40 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 2.6 g 3.12 g 4 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?