Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Provensálská klobása gril

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Púchovský mäsový priemysel, a.s.
Dodavatel: Tesco Stores SR, a.s.
EAN: 8588001446550
Data ze dne: 8. 7. 2018


bez lepku

Popis

Měkký masný výrobek

Složení

  • vepřové maso - 86%
  • pitná voda
  • vepřové kůže
  • jedlá sůl s jódem
  • dextróza
  • rozmarýn
  • tymián
  • oregáno
  • libeček
  • fenykl
  • květ levandule
  • extrakty koření

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 86% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 343 kcal 857 kcal 16 %
1435 kJ 3587.5 kJ
Bílkoviny 12.6 g 31.5 g 19 %
Sacharidy 4.4 g 11 g 5 %
z toho cukry 0.2 g 0.5 g
Tuky 31 g 77.5 g 44 %
nasycené 12.9 g 32.25 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?