Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Uherská klobása

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Skaličan a.s
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594020821100
Data ze dne: 20. 1. 2021



Popis

Knížecí uherská klobása. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 129 g masa.

Složení

  • aroma
  • - vepřová jedlá želatina
  • - pitná voda
  • pokryv
  • vepřové střívko
  • vepřové kůže
  • směs mikrokoků a bakterií mléčného kvašení
  • vepřové maso
  • extrakty koření
  • vepřová bílkovina
  • sušená zelenina
  • pepř bílý
  • dextróza
  • jedlá sůl
  • pitná voda

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 129g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 37 kcal 75 kcal 2 %
156 kJ 312 kJ
Bílkoviny 2.1 g 4.2 g 3 %
Sacharidy 1.3 g 2.6 g 1 %
z toho cukry 0.9 g 1.8 g
Tuky 31 g 62 g 44 %
nasycené 12 g 24 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.9 g 7.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…

Zlobí vás "smršťování" výrobků?

Zlobí vás shrinkflace neboli "smršťování" velikosti výrobků a nikoli cen? Ve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?