Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Uherská klobása

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Skaličan a.s
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594020821100
Data ze dne: 20. 1. 2021



Popis

Knížecí uherská klobása. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 129 g masa.

Složení

  • aroma
  • - vepřová jedlá želatina
  • - pitná voda
  • pokryv
  • vepřové střívko
  • vepřové kůže
  • směs mikrokoků a bakterií mléčného kvašení
  • vepřové maso
  • extrakty koření
  • vepřová bílkovina
  • sušená zelenina
  • pepř bílý
  • dextróza
  • jedlá sůl
  • pitná voda

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 129g masa na 100g výrobku 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 37 kcal 75 kcal 2 %
156 kJ 312 kJ
Bílkoviny 2.1 g 4.2 g 3 %
Sacharidy 1.3 g 2.6 g 1 %
z toho cukry 0.9 g 1.8 g
Tuky 31 g 62 g 44 %
nasycené 12 g 24 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.9 g 7.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?