Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Vepřové klobásky uzené

5
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zaklady Miesne Werblinski Sp. ZO.O
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4056489184720
Data ze dne: 20. 2. 2021



Popis

Vepřové klobásky, uzené. Tepelně neopracovaný masový výrobek. Na 100 g výrobku bylo použito 116 g vepřového masa.

Složení

  • vepřové maso
  • jedlá sůl
  • maltodextrin
  • dextróza
  • hydrolyzát sojové bílkoviny
  • koření
  • extrakty koření
  • pepř černý - 0,18%
  • startovací kultura

Alergeny

  • soja
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 116g masa na 100g výrobku 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
270 g
% DDD
Energie 304 kcal 822 kcal 15 %
1274 kJ 3439.8 kJ
Bílkoviny 19 g 51.3 g 29 %
Sacharidy 1.5 g 4.05 g 2 %
z toho cukry 1.1 g 2.97 g
Tuky 25 g 67.5 g 36 %
nasycené 11 g 29.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.6 g 7.02 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?