Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špaldové bio krekry s rozmarýnem

17
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Biopekárna Zemanka
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 7.1.2016


DIA (bez cukru) bez GMO bez laktózy

Popis

Crackerové pečivo. Trvanlivé pečivo

Složení

  • pšeničná hladká mouka - bio
  • špaldová mouka celozrnná - bio, 22%
  • pšeničná mouka celozrnná - bio
  • rostlinný tuk a olej - bio, neztužený
  • - kakaové máslo
  • - slunečnicový olej
  • jedlá mořská sůl - nerafinovaná, 3,2%
  • panenský olivový olej - bio, 2,0%
  • rozmarýn - bio, sušený, 1,9%
  • vinný kámen
  • - kukuřičný škrob - bio

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • sezam


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO zebra,EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 397 kcal 397 kcal 19 %
1660 kJ 1660 kJ
Bílkoviny 9 g 9 g 14 %
Sacharidy 54 g 54 g 60 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 16 g 16 g 23 %
nasycené 3 g 3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Recept od... na letní oběd

Přemýšlíte co uděláte o víkendu k obědu? Zkuste recepty od našich podporovatelů.

Test piv

Český národ pivo miluje - jsme národem pivařů. Ale víme, co všechno se dá v…

Kam ještě na jahody?

Máte rádi jahody tak jako my? A chtěli byste zjistit, kde je ještě mají?
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?