Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rostlinný Burger

0
Země výroby: USA
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Zandbergen Wien
EAN: 850004207024
Data ze dne: 23. 11. 2019



Popis

Beyond Meat-Beyond Burger. Rostlinný burger s hrachovou bílkovinou, rozmraženo.

Složení

  • maltodextrin
  • koncentrát z citronové šťávy
  • jablečný extrakt
  • modifikovaný škrob
  • šťáva z červené řepy
  • sušené kvasnice
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • kvasnicový extrakt
  • pitna voda
  • bramborový škrob
  • kouřové aroma
  • aroma
  • rafinovaný kokosový olej
  • řepkový olej
  • hrachová bílkovina - 18%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce USA 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
227 g
% DDD
Energie 265 kcal 601 kcal 13 %
1107 kJ 2512.89 kJ
Bílkoviny 18 g 40.86 g 28 %
Sacharidy 5.3 g 12.031 g 6 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky 19 g 43.13 g 27 %
nasycené 4.4 g 9.988 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.6 g 5.902 g
Sůl 1.1 g 2.497 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Ohlédnutí za vinohradnickým rokem 2019/2020

Máte rádi víno? Pokud odpověď zní ano, možná vás bude zajímat, jestli vinic u…

Co takhle dát si SUSHI...

Patří mezi vaše oblíbené pokrmy Sushi? I s konzumací jídel z mořských řas…

A Dost! - kde všude najdeme cukr?

Tentokrát jed díl ADost! edukační. Pokusili jsem se společně ukázat, kde všude…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?