Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kuřecí sekaná

Údaje o potravině

Hmotnost: 800 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 29.11.2017
Čárový kód EAN: 8590421627907
Obaly: Fe Ocel , PP Polypropylén
224



Popis

Hluboce zmrazená sekaná

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
800 g
% DDD
Energie 224 kcal 1 790 kcal 11 %
936 kJ 7488 kJ
Bílkoviny 8.6 g 68.8 g 13 %
Sacharidy 4.4 g 35.2 g 5 %
z toho cukry 0.8 g 6.4 g
Tuky 19 g 152 g 27 %
nasycené 6.2 g 49.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 17.6 g

Složení

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?