Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Míša borůvkový

3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Tipafrost, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8712100705878
Data ze dne: 10. 9. 2016


bez lepku

Popis

Mražený tvarohový krém borůvkový v kakaové polevě.

Složení

  • tvaroh - 33%
  • kakaová poleva - 18%
  • - kokosový olej
  • - cukr
  • - kakao se sníženým obsahem tuku - 14%
  • - sušená syrovátka
  • - aroma
  • cukr
  • borůvková dřeň - 12%
  • voda
  • smetana
  • mléko odtučněné sušené
  • aroma

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
38 g
% DDD
Energie 263 kcal 100 kcal 13 %
1100 kJ 418 kJ
Bílkoviny 4.5 g 1.71 g 7 %
Sacharidy 27 g 10.26 g 30 %
z toho cukry 24 g 9.12 g
Tuky 14 g 5.32 g 20 %
nasycené 11 g 4.18 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.03 g 0.0114 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?