Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

MÁJKA paštika s husími játry

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Hamé s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595139752330
Data ze dne: 15. 7. 2019



Popis

Paštika s husími játry. Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • aroma
  • - sůl
  • - dextróza
  • - Aromata
  • - koření a extrakty koření
  • kořenící přípravky
  • cukr
  • vepřové sádlo
  • - sůl
  • solící směs
  • vepřové maso
  • vepřové kůže
  • voda
  • husí játra - 10% hm.
  • vývar z masa
  • vepřová játra

Alergeny

  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení není uvedeno množství masa 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 302 kcal 454 kcal 15 %
1265 kJ 1897.5 kJ
Bílkoviny 9.6 g 14.4 g 15 %
Sacharidy 1.7 g 2.55 g 2 %
z toho cukry 0.9 g 1.35 g
Tuky 29 g 43.5 g 41 %
nasycené 9.9 g 14.85 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?