Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tradiční pomazánkové šunka, osmažená cibulka

Údaje o potravině

Hmotnost: 200 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Jaroměřická mlékárna, a.s.,
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: Karlova koruna
Data ze dne: 10.7.2018
Čárový kód EAN: 8594000784531
Zpracovatelé: Jaroměřická mlékárna, a.s.,
318



Popis

Mléčná pomazánka 31%

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 319 kcal 637 kcal 15 %
1333 kJ 2666 kJ
Bílkoviny 3.8 g 7.6 g 6 %
Sacharidy 6.1 g 12.2 g 7 %
z toho cukry 5.3 g 10.6 g
Tuky 31 g 62 g 44 %
nasycené 19 g 38 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.1 g 2.2 g

Složení

Alergeny

  • laktóza
  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká republika 6
Éčka dusitany v uzenině hodnoceny jinak, aditiva skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu je -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Je nám líto ...

Rohlík.cz bohužel musel zrušit semafórky u Éček. Ale možnost podívat se na…

Pozor na šproty!!!

Tisková zpráva SVS ze dne 15. 7. 2019 – stahují se z trhu uzené šproty v oleji,…

Himalájská sůl

Himalájská sůl - zázrak, nebo předražený nesmysl?
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?