Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

ŠMAK pomazánka á la losos

-7
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BOD, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586006582525
Data ze dne: 15. 5. 2019



Popis

Vyrobeno ze 100% kvalitních surovin.

Složení

  • přírodní aroma másla
  • cukr
  • modifikovaný škrob
  • kvasný ocet lihový
  • - kurkuma - barvivo
  • - dehydrované máslo
  • - jedlá sůl
  • - maltodextrin
  • - enzymaticky modifikované máslo
  • - syrovátka
  • řepkový olej
  • sušený vaječný žloutek
  • pitná voda
  • - dýmové aroma
  • - dextróza
  • - jedlá sůl
  • - filé z treskovitých ryb
  • nepravý losos - 25%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • ryby
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 6 -10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 538 kcal 0 kcal 26 %
2251 kJ 0 kJ
Bílkoviny 3.3 g 0 g 5 %
Sacharidy 3.3 g 0 g 4 %
z toho cukry 1.3 g 0 g
Tuky 57.8 g 0 g 83 %
nasycené 4.2 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.9 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?