Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Topinková pomazánka

0
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kokr Brankovice, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594032832057
Data ze dne: 1. 6. 2020



Popis

majonézová pomazánka

Složení

  • - Kořenící přípravek
  • - sušený česnek
  • - pitná voda
  • česnekové vločky
  • sýr eidam 30%
  • - extrakty koření
  • - aroma
  • - koření
  • - maltodextrin
  • - hořčičné semínko
  • - jedlá sůl
  • majóneza
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - kvasný ocet
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - vaječné žloutky
  • - pitá voda
  • - řepkový olej

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 271 kcal 271 kcal 13 %
1133 kJ 1133 kJ
Bílkoviny 9.3 g 9.3 g 14 %
Sacharidy 5.1 g 5.1 g 6 %
z toho cukry 1.1 g 1.1 g
Tuky 24 g 24 g 34 %
nasycené 4.8 g 4.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 1.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?