Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pikantní špuntíky

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: Polsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Bidfood Czech Republic s.r.o.
EAN: 8594039970646
Data ze dne: 9. 9. 2020



Popis

Marinované sleďové filety, s marinovanou cibulí v řepkovém oleji. Lahůdkářský výrobek.

Složení

  • marinované sleďové filety - 50%
  • - sleď atlantický - 90%
  • - voda
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • řepkový olej - 35%
  • marinovaná cibule - 15%
  • - cibule - 60%
  • - voda
  • - ocet kvasný lihový
  • - jedlá sůl

Alergeny

  • korýši
  • ryby
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy mléka
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Polsko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 394 kcal 788 kcal 19 %
1649 kJ 3298 kJ
Bílkoviny 7 g 14 g 11 %
Sacharidy 3.8 g 7.6 g 4 %
z toho cukry 3.5 g 7 g
Tuky 40 g 80 g 57 %
nasycené 3.6 g 7.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 3.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?