Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Inovecká saláma

12
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: MECOM GROUP s.r.o.
EAN: 4056489331971
Data ze dne: 2. 2. 2022



Popis

Trvanlivý tepelně opracovaný masový výrobek, uzený. Na 100 g výrobku bylo použito 120 g vepřového a 10 g hovězího masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřový tuk
  • pitná voda
  • jedlá sůl
  • hovězí maso
  • vepřová bílkovina
  • červená řepa v prášku
  • - maltodextrin
  • - koncentrát ze šťávy z červené řepy
  • extrakty koření
  • koření
  • glukózový sirup
  • extrakt z droždí

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 130g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
500 g
% DDD
Energie 418 kcal 2 091 kcal 20 %
1750 kJ 8750 kJ
Bílkoviny 18 g 90 g 28 %
Sacharidy 0.5 g 2.5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 2.5 g
Tuky 38.8 g 194 g 55 %
nasycené 14.9 g 74.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.78 g 13.9 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?