Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bruschetty s příchutí sýrů

-5
Země výroby: Bulharsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: FICOSOTA FOOD EAD
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 3800205875604
Data ze dne: 13. 1. 2021



Popis

Suchary.

Složení

  • - maltodextrin
  • dextróza
  • pekařské droždí
  • sušený lepek
  • cukr
  • sušené odtředěné mléko
  • jedlá sůl
  • - aromata
  • - kurkuma
  • - syrovátka
  • pšeničná mouka
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • - sušená syrovátka
  • ochucující složka směs sýrů - 5,5%
  • extrudát z kukuřičné mouky
  • - výtažek z rozmarýnu - antioxidant
  • - palmový olej
  • rostlinný olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Bulharsko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 469 kcal 328 kcal 23 %
1963 kJ 1374.1 kJ
Bílkoviny 9 g 6.3 g 14 %
Sacharidy 66 g 46.2 g 73 %
z toho cukry 5.5 g 3.85 g
Tuky 18 g 12.6 g 26 %
nasycené 7.3 g 5.11 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.7 g 1.89 g
Sůl 3 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?