Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Digestive sušenky

10
Země výroby: Velká Británie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Maresi Foodbroker s.r.o.
EAN: 5000396037227
Data ze dne: 25. 10. 2017



Popis

Sušenky se sníženým obsahem tuku.

Složení

  • pšeničná mouka - 60% obohacená o vitamíny
  • - niacin
  • - thiamin
  • - cukr
  • pšeničná mouka celozrnná - 13%
  • slunečnicový olej - 13%
  • glukozo-fruktozový sirup
  • jedlá sůl

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Velká Británie 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 449 kcal 1 123 kcal 22 %
1880 kJ 4700 kJ
Bílkoviny 7.3 g 18.25 g 11 %
Sacharidy 69.7 g 174.25 g 77 %
z toho cukry 20.2 g 50.5 g
Tuky 14.4 g 36 g 21 %
nasycené 1.5 g 3.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.2 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?