Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Figaro mléčná čokoláda s jahodami

-11
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Mondelez Czech Republic s.r.o
EAN: 7622210364234
Data ze dne: 7. 5. 2020



Popis

Figaro mléčná čokoláda s mléčnou náplní s jahodovou příchutí 30% a jahodovou ovocnou náplní 20%. Vedle kakaového másla mlže obsahovat rostlinné tuky.

Složení

  • glukozo-fruktozový sirup
  • sušené odstředěné mléko v náplni s jahodovou příchutí - 7%
  • aromata
  • cukr
  • mléčný tuk
  • jahodová dřeň - 2,5%
  • glukózový sirup
  • kakaové máslo
  • kakaová hmota
  • sušené odstředěné mléko
  • sušená syrovátka - z mléka
  • bambucký tuk - rostlinný tuk
  • palmový olej - rostlinný tuk

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení kak.hm 30% 1
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -11

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
18 g
% DDD
Energie 510 kcal 92 kcal 25 %
2135 kJ 384.3 kJ
Bílkoviny 4.2 g 0.756 g 6 %
Sacharidy 60 g 10.8 g 67 %
z toho cukry 59 g 10.62 g
Tuky 28 g 5.04 g 40 %
nasycené 16 g 2.88 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.3 g 0.234 g
Sůl 0.35 g 0.063 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?