Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Svačinový perník plněný

1
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Jan Meidl, pekařství - cukrářství
Dodavatel: neuvedeno
Data ze dne: 14.12.2016



Popis

Trvanlivé pečivo. Perníčky s ovocnou náplní.

Složení

  • pšeničná mouka
  • cukr
  • kakao
  • skořice
  • ovocná směs
  • - ovocné dřeně - směs ovocných dření na 100 g - 70 g ovoce
  • vejce
  • sirup - bonbonářský
  • tmavá poleva
  • tuková poleva
  • živočišný tuk - ztužený

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • oxid siřičitý a siřičitany


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 6 -10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je pivo na trhu čerstvé?

Jsme národem pivařů. Zda je (ne)malá výtočnost, dobře propláchnuté trubky atd.…

Pojďte se vzdělávat na seminář ...

ČESKÝ SPOLEK PRO PÉČI O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV a Potraviny…

1/3 olivových olejů neprošla kontrolou

Kontroly Potravinářské inspekce ukázaly klamání spotřebitelů u třetiny…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?