Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cábík kakaový

7
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Lahůdky u Cábů s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594065390661
Data ze dne: 31. 5. 2019



Popis

Tvarohový šlehaný krém s kakaovou polevou.

Složení

  • - barvivo
  • - přírodní aroma
  • - kukuřičný škrob
  • pudinkový prášek vanilkový
  • - mléko
  • - kakaový prášek - 22% tuku,
  • - cukr
  • - voda
  • kakaová složka - 19%
  • měkký tvaroh
  • mléčná bílkovina
  • cukr
  • palmojádrový olej
  • voda
  • rostlinná šlehačka
  • syřidlo
  • mlékařské kultury
  • odstředěné mléko

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení ochucovací složka 19% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 169 kcal 236 kcal 8 %
706 kJ 988.4 kJ
Bílkoviny 8.4 g 11.76 g 13 %
Sacharidy 23 g 32.2 g 26 %
z toho cukry 13 g 18.2 g
Tuky 4.8 g 6.72 g 7 %
nasycené 4.4 g 6.16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.07 g 0.098 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Test anglické slaniny 2024

test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?