Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Papriková klobása

Údaje o potravině

Hmotnost: 300 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 23.6.2018
Čárový kód EAN: 8594031511021
258



Popis

Masný tepelně opracovaný výrobek

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 258 kcal 774 kcal 12 %
1080 kJ 3240 kJ
Bílkoviny 12 g 36 g 18 %
Sacharidy 2.1 g 6.3 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 24 g 72 g 34 %
nasycené 7.7 g 23.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 6 g

Složení

Alergeny

nejsou uvedeny



Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 78% masa(5), strojově oddělené(-3) 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Podpora úřadu EFSA malým a středním podnikům

EFSA, oddělení žádostí EFSA (Applications Desk) nedávno spustilo pilotní…

ČR bude předsedat Visegrádské skupině. Co bude prioritou?

V rámci českého předsednictví Visegrádské skupině či také Visegrádské čtyřce,…

SZPI spustila novou službu o rizikových webech

Potravinářská inspekce zveřejňuje seznam rizikových webů nabízejících potraviny…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?