Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Papriková klobása

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594031511021
Data ze dne: 23. 6. 2018



Popis

Masný tepelně opracovaný výrobek

Složení

  • vepřové maso - 61%
  • kuřecí maso str. odd. - 12%
  • vepřové kůže
  • hovězí maso - 5%
  • vepřové sádlo syrové
  • voda
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl jodid
  • směs koření
  • extrakty koření
  • paprika - 1%
  • živočišná bílkovina vepřová
  • bambusová vláknina
  • dextróza
  • přírodní aroma
  • vepřové střevo

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 78% masa(5), strojově oddělené(-3) 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 258 kcal 774 kcal 12 %
1080 kJ 3240 kJ
Bílkoviny 12 g 36 g 18 %
Sacharidy 2.1 g 6.3 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 24 g 72 g 34 %
nasycené 7.7 g 23.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?