Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Papriková klobása

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594031511021
Data ze dne: 23. 6. 2018



Popis

Masný tepelně opracovaný výrobek

Složení

  • vepřové maso - 61%
  • kuřecí maso str. odd. - 12%
  • vepřové kůže
  • hovězí maso - 5%
  • vepřové sádlo syrové
  • voda
  • bramborový škrob
  • jedlá sůl jodid
  • směs koření
  • extrakty koření
  • paprika - 1%
  • živočišná bílkovina vepřová
  • bambusová vláknina
  • dextróza
  • přírodní aroma
  • vepřové střevo

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 78% masa(5), strojově oddělené(-3) 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 258 kcal 774 kcal 12 %
1080 kJ 3240 kJ
Bílkoviny 12 g 36 g 18 %
Sacharidy 2.1 g 6.3 g 2 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 24 g 72 g 34 %
nasycené 7.7 g 23.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?