Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Peanut chocs

6
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Penny market s.r.o.
EAN: 4388441356730, 4000281445503
Data ze dne: 3. 7. 2020



Popis

pražené arašídy v mléčné čokoládě

Složení

  • cukr
  • arašídy - 23%
  • kakaové máslo
  • sušené plnotučné mléko
  • laktóza
  • kakaová hmota
  • glukózový sirup
  • rýžový škrob
  • sušená sladká syrovátka
  • přírodní barvicí látky
  • - koncentrát šťávy z červené řepy
  • - koncentrát ze spiruliny
  • jedlá sůl
  • maltodextrin

Alergeny

  • arašídy
  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga UTZ 1
Konkrétní země původu/výrobce Německo 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptováno 0
  Celkem: 6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 502 kcal 753 kcal 24 %
2101 kJ 3151.5 kJ
Bílkoviny 7.7 g 11.55 g 12 %
Sacharidy 61.7 g 92.55 g 69 %
z toho cukry 59.5 g 89.25 g
Tuky 24.3 g 36.45 g 35 %
nasycené 10 g 15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?