Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Jojo medvídci

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Nestlé Česko s.r.o
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8593893755055
Data ze dne: 16. 2. 2018



Popis

Ovocné želé

Složení

  • glukózový sirup
  • jablečná šťáva z koncentrátu - 5%
  • želatina
  • aromata - jahoda, pomeranč, jablko, citron
  • barvící koncentráty
  • - černá mrkev
  • - ředkev
  • - světlice barvířská
  • extrakt spiruliny
  • sirup z invertního cukru
  • palmový olej

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 336 kcal 269 kcal 16 %
1407 kJ 1125.6 kJ
Bílkoviny 5.2 g 4.16 g 8 %
Sacharidy 77 g 61.6 g 86 %
z toho cukry 53 g 42.4 g
Tuky 0.5 g 0.4 g 1 %
nasycené 0.1 g 0.08 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.7 g 0.56 g
Sůl 0.02 g 0.016 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?