Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Švýcarka

13
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: TATRAPEKO, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586001962452
Data ze dne: 20. 8. 2020



Popis

pečivo

Složení

  • - dextróza
  • - přírodní enzymatická složka
  • - směs škrobu
  • - směs rostlinných bílkovin
  • sušená náhrada vajec
  • mletá skořice
  • jedlá sůl
  • pšeničná mouka
  • - syrovátka
  • - pšeničná sladová mouka
  • strouhanka
  • rostlinný tuk
  • cukr
  • pitná voda

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • vejce
  • vlčí bob (lupina)


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
75 g
% DDD
Energie 336 kcal 252 kcal 16 %
1406 kJ 1054.5 kJ
Bílkoviny 7.3 g 5.475 g 11 %
Sacharidy 61 g 45.75 g 68 %
z toho cukry 10 g 7.5 g
Tuky 5.7 g 4.275 g 8 %
nasycené 2 g 1.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.9 g 3.675 g
Sůl 0.7 g 0.525 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Inovace v mlékárenství

Zpracovatelé mléka a výrobci mlékárenských výrobků v ČR jsou v inovacích značně…

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?