Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kandované třešně

12
Země výroby: Itálie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Italiana Confetti SRL
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8022470239836
Data ze dne: 22. 9. 2019



Popis

Kandované třešně pokryté mléčnou čokoládou.

Složení

  • - třesně
  • - aromata - obsahuje oxid siřičitý
  • - třešňová šťáva
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - cukr
  • mléčná čokoláda - 66%
  • kandované třešně - 29%
  • - přírodní vanilkové aroma
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - sušené plnotučné mléko
  • - cukr

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • soja
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Itálie 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků (2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 440 kcal 659 kcal 21 %
1839 kJ 2758.5 kJ
Bílkoviny 5.1 g 7.65 g 8 %
Sacharidy 51.5 g 77.25 g 57 %
z toho cukry 50 g 75 g
Tuky 23.7 g 35.55 g 34 %
nasycené 14.1 g 21.15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.01 g 0.015 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Je libo brouk nebo červík?

Hmyz jako jídlo budoucnosti? Ne, už teď je možné ho zařadit do svých jídelníčků!

Rostlinné nebo živočišné?

Zájem konzumentů o tzv. rostlinné alternativy mléka, mléčných výrobků, ale i…

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?