Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Magnum mandle

-4
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 40561073
Data ze dne: 17. 7. 2017


bez lepku

Popis

Mražený krém s mandlemi

Složení

  • obnovené odtučněné mléko
  • cukr
  • kakaové máslo
  • zahuštěná syrovátka
  • mandle
  • kokosový olej
  • sušené odtučněné mléko
  • glukózový sirup
  • máselný tuk
  • glukózo fruktózový sirup
  • kakaová hmota
  • kousky vanilkových lusků
  • aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • stopy arašídů
  • stopy soji
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen distributor 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 330 kcal 396 kcal 16 %
1379 kJ 1654.8 kJ
Bílkoviny 4.9 g 5.88 g 8 %
Sacharidy 30 g 36 g 33 %
z toho cukry 29 g 34.8 g
Tuky 21 g 25.2 g 30 %
nasycené 13 g 15.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.15 g 0.18 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Kysané zelí na Valentýna asi dávat nebudete:)

Na sv. Valentýna obdarováváme osoby, které máme rádi, a proto bychom měli už…

Hroznové víno ze zemí mimo EU je častěji kontaminováno pesticidy

Hroznové víno patří mezi nejoblíbenější druhy ovoce. Spotřeba na osobu v…

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?