Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Spišské párky

14
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Masokombinát Plzeň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592431027241
Data ze dne: 14. 9. 2016



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný

Složení

  • vepřové maso - 59%
  • hovězí maso - 21%
  • voda
  • vepřové kůže
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • směs koření
  • skopové střevo

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Chráněné zeměpisné označení 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení podíl masa 80% 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů neznám 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 14

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 278 kcal 486 kcal 13 %
1163 kJ 2035.25 kJ
Bílkoviny 14 g 24.5 g 22 %
Sacharidy 2.1 g 3.675 g 2 %
z toho cukry 0.4 g 0.7 g
Tuky 24 g 42 g 34 %
nasycené 9 g 15.75 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 4.025 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?