Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobásová paštika

-5
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: MECOM GROUP s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 5998997499295
Data ze dne: 13. 1. 2022


bez lepku

Popis

Paštika s uzenou klobásou. Paštika tepelně opracovaná.

Složení

  • - startovací kultura
  • česnek
  • jedlá sůl
  • extrakty koření
  • cukr
  • koření
  • bramborový škrob
  • dextróza
  • vepřová živočišná bílkovina
  • vepřové sádlo - 34%
  • - aroma
  • - živočišná vepřová bílkovina
  • - sušený česnek
  • - dextróza
  • - koření a extrakty koření
  • - jedlá sůl
  • - vepřové sádlo
  • - vepřové maso - 85%
  • uzená klobása - 15%
  • pitná voda
  • vepřová játra - 26%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 26% jater a 12,75% masa z klobásy 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 356 kcal 712 kcal 17 %
1489 kJ 2978 kJ
Bílkoviny 9.4 g 18.8 g 14 %
Sacharidy 1.9 g 3.8 g 2 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 35 g 70 g 50 %
nasycené 13.1 g 26.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.1 g 4.2 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Mikuláš, přišel s čertem na koláč...

Mik, Miku, Mik, Miku, Mikuláš, přišel s čertem na koláč. Mik, Miku, Mik, Miku,…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?