Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Paštika s kousky jater

-1
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Hamé s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595139752354
Data ze dne: 23. 8. 2020



Popis

Paštika řezníka Krkovičky s kousky jater. Masný výrobek tepelně opracovaný.

Složení

  • vepřové maso
  • sušená cibule
  • cukr
  • aroma - obsahuje celer
  • vepřový proteinový extrakt
  • - sůl
  • solící směs
  • vepřová játra - 42%
  • - mléčná bílkovina
  • - bramborový škrob
  • přísada
  • voda
  • vepřové sádlo

Alergeny

  • celer
  • mléko, mléčné složky
  • stopy lepku
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení 42% masa 5
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 268 kcal 402 kcal 13 %
1122 kJ 1683 kJ
Bílkoviny 11.4 g 17.1 g 18 %
Sacharidy 3.4 g 5.1 g 4 %
z toho cukry 1.6 g 2.4 g
Tuky 23.5 g 35.25 g 34 %
nasycené 8.1 g 12.15 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Test anglické slaniny 2024

test uzenin provádí redakce dTestu poměrně pravidelně. tentokrát je to o…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?