Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Krahulík Bílá Královna

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594014092677
Data ze dne: 13. 2. 2019



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný

Složení

  • - modifikovaný škrob
  • - vepřová želatina
  • - pitná voda
  • povrchová úprava střívka
  • vepřové střívko
  • startovací kultura
  • aroma
  • vepřové maso
  • - česnek
  • sušená zelenina
  • extrakty koření
  • koření
  • dextróza
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • vepřové sádlo

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 127g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 497 kcal 1 393 kcal 24 %
2081 kJ 5826.8 kJ
Bílkoviny 22 g 61.6 g 34 %
Sacharidy 1.8 g 5.04 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 2.24 g
Tuky 45.3 g 126.84 g 65 %
nasycené 15.2 g 42.56 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.5 g 12.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?