Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Krahulík Bílá Královna

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594014092677
Data ze dne: 13. 2. 2019



Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný

Složení

  • - modifikovaný škrob
  • - vepřová želatina
  • - pitná voda
  • povrchová úprava střívka
  • vepřové střívko
  • startovací kultura
  • aroma
  • vepřové maso
  • - česnek
  • sušená zelenina
  • extrakty koření
  • koření
  • dextróza
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • vepřové sádlo

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 127g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 497 kcal 1 393 kcal 24 %
2081 kJ 5826.8 kJ
Bílkoviny 22 g 61.6 g 34 %
Sacharidy 1.8 g 5.04 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 2.24 g
Tuky 45.3 g 126.84 g 65 %
nasycené 15.2 g 42.56 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.5 g 12.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?