Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Dr. Ensa Brusinky v hořké čokoládě

-1
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ENCINGER SK s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586015878244
Data ze dne: 14. 4. 2019



Popis

Klikva v hořké čokoládě. Obsah kakaové sušiny nejméně 50%.

Složení

  • etanol
  • rostlinný olej kokosový a palmový - leštidlo
  • glukózový sirup - leštidlo
  • - aroma vanilin
  • klikva proslazená - 50%
  • - kakaové máslo
  • - kakaová pasta
  • - cukr
  • hořká čokoláda - 49%
  • - rostlinný olej slunečnicový
  • - bezový koncentrát
  • - cukr
  • - brusinky

Alergeny

  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 428 kcal 342 kcal 21 %
1790 kJ 1432 kJ
Bílkoviny 4.1 g 3.28 g 6 %
Sacharidy 67 g 53.6 g 74 %
z toho cukry 53 g 42.4 g
Tuky 17 g 13.6 g 24 %
nasycené 11 g 8.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.09 g 0.072 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?