Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Japonská směs

Údaje o potravině

Hmotnost: 80 g
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Čína
Výrobce: Petr Voves, Včelná
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 23.6.2017
Čárový kód EAN: 8595223700087
Obaly: PP Polypropylén
407



Popis

Tvanlivé crackerové pečivo

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 407 kcal 326 kcal 20 %
1703 kJ 1362.4 kJ
Bílkoviny 8.3 g 6.64 g 13 %
Sacharidy 67.5 g 54 g 75 %
z toho cukry 12.2 g 9.76 g
Tuky 10.7 g 8.56 g 15 %
nasycené 6 g 4.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.23 g 0.184 g

Složení

Alergeny

  • arašídy
  • obiloviny obsahující lepek
  • sezam
  • soja


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) Čína 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 10

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Kečup z rajčat? Realita nebo fikce?

Některé kečupy viděly rajčata jen z rychlíku, zato různými zahušťovadly se jen…

Burgery – fenomén letošní grilovací sezon

Léto je jako stvořené k piknikům a také letním grilovačkám. Kromě různých…

Omezení prodeje energy drinků?

V některých zemích v obchodech neprodají energy drinky dětem a mladistvým.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?