Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Párty párky

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594008881447
Data ze dne: 18. 5. 2020



Popis

Párty párečky v pikantním nálevu s feferonkou. Masný výrobek - konzerva. Pevný podíl 65 %, Obsah tuku max. 12 %

Složení

  • - bramborový škrob
  • zelenina
  • - aroma
  • - koření
  • - česnek
  • - rýžová vláknina
  • - hovězí lůj
  • Lák - 35 %
  • - jedlá sůl
  • - pšeničná mouka
  • - hovězí maso - 4 %
  • - pitná voda
  • - vepřové kůže
  • - kuřecí kůže
  • - kuřecí maso - 52%, strojně oddělené
  • Párky - 39 %
  • - sůl
  • - cukr
  • - ocet
  • - voda

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany v uzenině hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
700 g
% DDD
Energie 140 kcal 977 kcal 7 %
584 kJ 4088 kJ
Bílkoviny 6.4 g 44.8 g 10 %
Sacharidy 6.2 g 43.4 g 7 %
z toho cukry 0.6 g 4.2 g
Tuky 10 g 70 g 14 %
nasycené 3.3 g 23.1 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.9 g 13.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Letenské prase aneb zabijačka v muzeu

Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské…

Je potřeba se ještě pořád bát hormonů a antibiotik?

Kuřecí maso plné hormonů a antibiotik? Použití růstových hormonů a antibiotik…

Pravidla pro reklamace nedostatků potravin

Červík v jablku? Nebo šunka, která byla po rozbalení oslizlá a zapáchala? Nebo…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?