Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

ZiGi Marinované arašídy s příchutí chilli papriček

-4
Země výroby: Evropská unie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Comperio s.r.o.
EAN: 3800200451285
Data ze dne: 12. 3. 2019



Popis


Složení

  • - podmáslový prášek - 4%
  • modifikovaný škrob
  • dextrin
  • - koření
  • - kukuřičný maltodextrin
  • - sýrový prášek - 3%
  • arašídy
  • - česnek
  • - kajenský pepř
  • - cibule
  • - rýžová mouka
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • aroma pálivého chilli paprikového koření - 1,5%
  • palmový olej

Alergeny

  • arašídy
  • stopy lepku
  • stopy celeru
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy sóji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 656 kcal 459 kcal 32 %
2746 kJ 1922.2 kJ
Bílkoviny 26.4 g 18.48 g 41 %
Sacharidy 17.3 g 12.11 g 19 %
z toho cukry 4.7 g 3.29 g
Tuky 54.1 g 37.87 g 77 %
nasycené 9 g 6.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8 g 5.6 g
Sůl 2.2 g 1.54 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?