Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

ZiGi Marinované arašídy s příchutí chilli papriček

-4
Země výroby: Evropská unie
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Comperio s.r.o.
EAN: 3800200451285
Data ze dne: 12. 3. 2019



Popis


Složení

  • - podmáslový prášek - 4%
  • modifikovaný škrob
  • dextrin
  • - koření
  • - kukuřičný maltodextrin
  • - sýrový prášek - 3%
  • arašídy
  • - česnek
  • - kajenský pepř
  • - cibule
  • - rýžová mouka
  • - cukr
  • - jedlá sůl
  • aroma pálivého chilli paprikového koření - 1,5%
  • palmový olej

Alergeny

  • arašídy
  • stopy lepku
  • stopy celeru
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy sóji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 656 kcal 459 kcal 32 %
2746 kJ 1922.2 kJ
Bílkoviny 26.4 g 18.48 g 41 %
Sacharidy 17.3 g 12.11 g 19 %
z toho cukry 4.7 g 3.29 g
Tuky 54.1 g 37.87 g 77 %
nasycené 9 g 6.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 8 g 5.6 g
Sůl 2.2 g 1.54 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?