Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Beránek šlehaný

-1
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNITED BAKERIES a.s.
EAN: 8592368308598
Data ze dne: 22. 4. 2021



Popis


Složení

  • směs
  • - pšeničná mouka
  • - cukr
  • - sušený vaječný žloutek
  • - sušený vaječný bílek
  • - rýžová mouka
  • - dextróza
  • - sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • voda
  • řepkový olej
  • aromatický přípravek
  • - voda
  • - přírodní citronové aroma
  • šlehací pasta
  • - voda
  • - cukr

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk není 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 327 kcal 981 kcal 16 %
1368 kJ 4104 kJ
Bílkoviny 6.4 g 19.2 g 10 %
Sacharidy 58 g 174 g 64 %
z toho cukry 33 g 99 g
Tuky 7.1 g 21.3 g 10 %
nasycené 1.6 g 4.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 1.4 g 4.2 g
Sůl 1.2 g 3.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?