Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Risso - omáčka

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BONECO a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595008721979
Data ze dne: 16. 11. 2020



Popis

Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 31%.

Složení

  • vaječný žloutek
  • ocet kvasný lihový
  • - koření
  • - sůl
  • - cukr
  • - ocet kvasný lihový
  • - hořčičné semínko
  • - pitná voda
  • hořčice plnotučná
  • rajčatový protlak
  • pitná voda
  • - koření
  • - sušená zelenina
  • - modifikovaný škrob
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • kořenící směs
  • řepkový olej

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
250 g
% DDD
Energie 350 kcal 876 kcal 17 %
1466 kJ 3665 kJ
Bílkoviny 1.3 g 3.25 g 2 %
Sacharidy 14.7 g 36.75 g 16 %
z toho cukry 9.5 g 23.75 g
Tuky 32.1 g 80.25 g 46 %
nasycené 2.6 g 6.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 3.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?