Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pomazánka á la krab

Údaje o potravině

Hmotnost: 150 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Gurmán klub s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 4.11.2015
Čárový kód EAN: 8594005550445
Zpracovatelé: Gurmán klub s.r.o.
0



Popis


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • ryby
  • soja
  • vejce


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga český výrobek garantováno CPK 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) - neuvedeno - 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
  Celkem: -1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Přijďte na BODYFEST!

Své zdraví máte ve svých rukou, víc než si myslíte!

Recept od... Penny potřetí ...

Máme tady další recept od našich podporovatelů - tentokrát křehká krůtí prsa.

GHI nebo přepuštěné máslo?

Ghi- není potřeba kupovat za velké peníze. Vyrobte si doma sami přepuštěné…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?