Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Surimi tyčinky

3
Země výroby: Čína
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Rizhao Ayesham Foodstuffs Co. Ltd.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007800876
Data ze dne: 3. 1. 2021



Popis

Rybí tyčinky s krabí příchutí s cukrem a sladidlem. Hluboce zmrazené.

Složení

  • surimi - 30%
  • - špičatník zlatý
  • - cukr
  • - sojový olej
  • pitná voda - 35%
  • kukuřičný škrob - 12,2%
  • pšeničná škrob - 3,5%
  • tapioka - 7%
  • sojový protein
  • cukr
  • sůl
  • krabí přípravek
  • - krabí extrakt
  • - maltodextrin
  • - voda
  • sojový olej
  • rýžové víno
  • - rýže
  • - voda
  • - cukr

Alergeny

  • korýši
  • obiloviny obsahující lepek
  • ryby
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Čína 5
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 130 kcal 162 kcal 6 %
542 kJ 677.5 kJ
Bílkoviny 7.9 g 9.875 g 12 %
Sacharidy 9.6 g 12 g 11 %
z toho cukry 0.8 g 1 g
Tuky 2 g 2.5 g 3 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 0.1 g 0.125 g
Sůl 1.68 g 2.1 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?