Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zámecké párečky s restovanou cibulkou

3
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: STEINEX a.s.
EAN: 8594024792161
Data ze dne: 29. 10. 2022



Popis

masný výrobek opracovaný

Složení

  • cibule - 1 %
  • vepřové kolagenní střevo
  • extrakt smažené cibule
  • živočišná bílkovina - vepřová
  • česnek
  • - cibule
  • - kmín
  • - pepř
  • - hořčičné semínko
  • - paprika
  • směs koření
  • sušená zelenina
  • pohanková mouka
  • rostlinný olej
  • vepřové maso - 90 %
  • kvasniční extrakt
  • cukry
  • koření
  • jedlá sůl
  • voda
  • hovězí maso - 5 %

Alergeny

  • hořčičné semínko


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 90% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 292 kcal 875 kcal 14 %
1220 kJ 3660 kJ
Bílkoviny 15 g 45 g 23 %
Sacharidy 2 g 6 g 2 %
z toho cukry 1 g 3 g
Tuky 26 g 78 g 37 %
nasycené 12 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 6.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Test tavených sýrů 2024

V roce 2023 uplynulo sto let od chvíle, kdy se u nás, přesněji řečeno ve…

Bezlepkové potraviny

Pro někoho je bezlepková strava jedinou možností, jak předcházet zdravotním…

Jsou takřka nezničitelné a škodí zdraví

Jde o syntetické látky známé jako perfluorované a polyfluorované alkylové…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?