Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zámecké párečky s restovanou cibulkou

3
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: STEINEX a.s.
EAN: 8594024792161
Data ze dne: 29. 10. 2022



Popis

masný výrobek opracovaný

Složení

  • cibule - 1 %
  • vepřové kolagenní střevo
  • extrakt smažené cibule
  • živočišná bílkovina - vepřová
  • česnek
  • - cibule
  • - kmín
  • - pepř
  • - hořčičné semínko
  • - paprika
  • směs koření
  • sušená zelenina
  • pohanková mouka
  • rostlinný olej
  • vepřové maso - 90 %
  • kvasniční extrakt
  • cukry
  • koření
  • jedlá sůl
  • voda
  • hovězí maso - 5 %

Alergeny

  • hořčičné semínko


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 90% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 292 kcal 875 kcal 14 %
1220 kJ 3660 kJ
Bílkoviny 15 g 45 g 23 %
Sacharidy 2 g 6 g 2 %
z toho cukry 1 g 3 g
Tuky 26 g 78 g 37 %
nasycené 12 g 36 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.2 g 6.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?