Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Loupáček

16
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Inpeko, spol.s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594004230638
Data ze dne: 5. 6. 2020



Popis

Jemné sladké pečivo s mákem

Složení

  • - ječná sladová mouka
  • mák - posyp
  • - lipasa - enzymy
  • - pentosanasa - enzymy
  • - alfa amylasa - enzymy
  • - cukr
  • pšeničná mouka
  • - pšeničná mouka
  • zlepšijící přípravek
  • sůl
  • droždí
  • vaječná melanž
  • cukr
  • řepkový olej
  • voda

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
138 g
% DDD
Energie 372 kcal 513 kcal 18 %
1555 kJ 2145.9 kJ
Bílkoviny 8.2 g 11.316 g 13 %
Sacharidy 49 g 67.62 g 54 %
z toho cukry 8.8 g 12.144 g
Tuky 15 g 20.7 g 21 %
nasycené 1.5 g 2.07 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.7 g 0.966 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Srovnání: Ceny potravin

Mezi nejpalčivější problémy současné doby bezesporu patří rostoucí ceny…

Spojme síly!

Potravinářská komora ČR a Ministerstvo zdravotnictví ČR potvrdily spolupráci v…

POZOR ! Úlomky kovu v kozích sýrech!!!

Na český trh se dostaly kozí sýry z Francie, které mohou obsahovat úlomky kovu.
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?