Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Párková klobása

-8
Země výroby: Slovensko
Země původu: Evropská unie
Výrobce: ALTHAN, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2690146010131
Data ze dne: 20. 1. 2025


bez lepku

Popis

Měkký masový výrobek, uzený, bezlepkový. Plněné do vepřových střev.

Složení

  • směs koření
  • aroma
  • extrakty koření
  • kukuřičný hydrolyzát
  • dextróza
  • drůbeží mechanicky separované maso - 55%
  • česnek
  • jedlá sůl
  • pitná voda
  • vepřová slanina - 11%
  • vepřové kůže - 20%

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 66% masa a špeku 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1013 g
% DDD
Energie 228 kcal 2 312 kcal 11 %
955 kJ 9674.15 kJ
Bílkoviny 13.57 g 137.4641 g 21 %
Sacharidy 0.5 g 5.065 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 5.065 g
Tuky 19.26 g 195.1038 g 28 %
nasycené 8.76 g 88.7388 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.98 g 20.0574 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Konec svátečního plýtvání

Po Vánocích bývá lednice plná. Nenechte to dojít do koše! Máme pro vás rychlé a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?