Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

K&T MASO Syrové Párky

-12
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: K&T mäso spol.s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2769870005123
Data ze dne: 9. 7. 2019



Popis

Syrové párky. Měkký masný výrobek. Výrobek balený v oa.

Složení

  • aroma
  • sušená zelenina - česnek
  • hrachová vláknina
  • dextróza
  • Maltodextrin
  • živočišná bílkovina - hovězí
  • vepřové maso - 26%
  • slunečnicový olej
  • bramborový škrob
  • koření
  • sůl
  • vepřová kůže
  • pitná voda
  • vepřová slanina
  • sýr - 12%
  • hovězí maso - 14%

Alergeny

  • laktóza
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -10
Konkrétní požadavky na složení 52% masa a sýru 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
512 g
% DDD
Energie 288 kcal 1 476 kcal 14 %
1206 kJ 6174.72 kJ
Bílkoviny 14 g 71.68 g 22 %
Sacharidy 2.2 g 11.264 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 4.096 g
Tuky 25 g 128 g 36 %
nasycené 10 g 51.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 12.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?