Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

K&T MASO Syrové Párky

-12
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: K&T mäso spol.s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2769870005123
Data ze dne: 9. 7. 2019



Popis

Syrové párky. Měkký masný výrobek. Výrobek balený v oa.

Složení

  • aroma
  • sušená zelenina - česnek
  • hrachová vláknina
  • dextróza
  • Maltodextrin
  • živočišná bílkovina - hovězí
  • vepřové maso - 26%
  • slunečnicový olej
  • bramborový škrob
  • koření
  • sůl
  • vepřová kůže
  • pitná voda
  • vepřová slanina
  • sýr - 12%
  • hovězí maso - 14%

Alergeny

  • laktóza
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -10
Konkrétní požadavky na složení 52% masa a sýru 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
512 g
% DDD
Energie 288 kcal 1 476 kcal 14 %
1206 kJ 6174.72 kJ
Bílkoviny 14 g 71.68 g 22 %
Sacharidy 2.2 g 11.264 g 2 %
z toho cukry 0.8 g 4.096 g
Tuky 25 g 128 g 36 %
nasycené 10 g 51.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.5 g 12.8 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?