Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Minišnajdrovky Telecí párky

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Masokombinát Plzeň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592431024387
Data ze dne: 23. 6. 2020



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný. S telecím masem, ve skopovém střívku jemně uzeno na bukovém dřevě.

Složení

  • dextróza
  • skopové střevo - 1,2%
  • hemoglobin - vepřový
  • aroma
  • extrakty koření
  • telecí maso - 41%
  • - jodičnan draselný
  • - jedlá sůl
  • jedlá sůl s jódem
  • bramborový škrob
  • vepřové kůže
  • hovězí maso - 4%
  • voda
  • vepřové maso - 36%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 81% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 300 kcal 600 kcal 14 %
1256 kJ 2512 kJ
Bílkoviny 13 g 26 g 20 %
Sacharidy 2 g 4 g 2 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 27 g 54 g 39 %
nasycené 10 g 20 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 4.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?