Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Minišnajdrovky Telecí párky

4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Masokombinát Plzeň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8592431024387
Data ze dne: 23. 6. 2020



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný. S telecím masem, ve skopovém střívku jemně uzeno na bukovém dřevě.

Složení

  • dextróza
  • skopové střevo - 1,2%
  • hemoglobin - vepřový
  • aroma
  • extrakty koření
  • telecí maso - 41%
  • - jodičnan draselný
  • - jedlá sůl
  • jedlá sůl s jódem
  • bramborový škrob
  • vepřové kůže
  • hovězí maso - 4%
  • voda
  • vepřové maso - 36%

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 81% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 300 kcal 600 kcal 14 %
1256 kJ 2512 kJ
Bílkoviny 13 g 26 g 20 %
Sacharidy 2 g 4 g 2 %
z toho cukry 0.5 g 1 g
Tuky 27 g 54 g 39 %
nasycené 10 g 20 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.3 g 4.6 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?