Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí

Wasabi koule

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Úsovsko Food a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001193141
Data ze dne: 27. 6. 2018



Popis

Extrudované kukuřičné koule s příchutí wasabi

Složení

  • kukuřičná krupice - 69%
  • palmový olej
  • slunečnicový olej
  • kokosový olej
  • jedlá sůl - max 3,5%
  • cukr
  • maltodextrin
  • aroma

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
120 g
% DDD
Energie 524 kcal 628 kcal 25 %
2191 kJ 2629.2 kJ
Bílkoviny 4.1 g 4.92 g 6 %
Sacharidy 58 g 69.6 g 64 %
z toho cukry 0.8 g 0.96 g
Tuky 31 g 37.2 g 44 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené 14 g 16.8 g
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.3 g 3.96 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Alimentární nákazy - nákazy z jídla!

Stručný souhrn informací pro veřejnost: Časté alimentární nákazy a alimentární…

Ochutnávka hamburgerů!

Sezóna grilování je v plném proudu a mezi klobáskami a kusy masa často opékáme…

Může maso připravené z buněčných kultur nahradit tradičně produkované maso?

Myšlenka vytvořit umělé maso, aniž bychom k tomu potřebovali zvířata, existuje…
Index hubnutí
Index hubnutí
Index hubnutí
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?