Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Arašídy v barevné čokoládě

-4
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ing. Bohumil Kratochvíl - IBK Trade
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8590421038932
Data ze dne: 30. 6. 2018



Popis

Sladké arašídy

Složení

  • mléčná čokoláda - 48%
  • - cukr
  • - mléko plnotučné
  • - prášková laktóza
  • - kokosová hmota
  • - kakaové máslo
  • - syrovátková prášková laktóza
  • - mléko
  • vanilkové aroma
  • arašídy - 31,4%
  • cukr
  • dextrin
  • palmový olej

Alergeny

  • arašídy
  • laktóza
  • mléko, mléčné složky
  • stopy oxidu siřičitého (siřičitanu)
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu zde akceptován 0
  Celkem: -4

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 495 kcal 743 kcal 24 %
2073 kJ 3109.5 kJ
Bílkoviny 9.2 g 13.8 g 14 %
Sacharidy 59.9 g 89.85 g 67 %
z toho cukry 56.5 g 84.75 g
Tuky 24 g 36 g 34 %
nasycené 9 g 13.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.15 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?